Magiska vändningen tog VI till förstaplatsen på vår lista. Foto: Stefan Lindgren

Den magiska vändningen tog laget högst upp ”På pallen”

Här lyfter vi fram de tre hetaste sporthändelserna under veckan som gått. Efter en fantastisk vändning mot topplaget Lugi lägger VI:s handbolldamer vantarna på förstaplatsen på veckans lista.

Publicerad

1. VI:s damer

VI svarade för en fantastisk insats i lördagens SHE-match mot topplaget Lugi. I andra halvlek vände man ett underläge med 11–15 till seger med 29–25. En av förgrundsfigurerna i matchen var Frida Rosell som gjorde tio mål i matchen och var drivande i det offensiva spelet.

2. Karwan Safari

VSK har skaffat sig ett drömläge inför de avslutande tre omgångarna. Vid seger i kommande omgång kan platsen till nästa års Superettan vara klar. När det gällde som mest klev Karwan Safari fram och avgjorde matchen mot Team TG med ett riktigt drömmål. Safari har länge hävdat att VSK är för bra för ”ettan” och nu bidrar han med viktiga mål i VSK:s jakt på att säkra seriesegern.

3. Emelie Lindroth

Den 19-åriga Ramnästjejen deltog på junior-VM i armbrytning i Turkiet förra veckan. Hon gjorde succé efter ett längre tävlingsuppehåll och bröt med sin vänsterarm hem silverpengen. Snyggt jobbat!

Karwan Safari fortsätter att producera viktiga mål för VSK Fotboll. Nu är Superettan nära! Foto: STEFAN LINDGREN×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2
Powered by Labrador CMS