Polisen söker iakttagelser för att utreda mordförsök i Västerås

Förra fredagen, den 19 april, blev sammanlagt tre kvinnor i åldrarna 65- till 80-årsåldern och en yngre man utsatta för våldsbrott av en ensam gärningsperson i Västerås. Nu söker polisen fler iakttagelser kring händelserna.

Publicerad

En person är häktad efter att han gripits av polis, förundersökningen avser fyra fall av försök till mord, händelserna skedde på olika platser i Västerås.

Polisen behöver nu hjälp av allmänheten med iakttagelser i Västerås den aktuella dagen, 19 april mellan klockan 10:00 och 17:00.

– Alla som har sett något som kan sättas i samband med det här uppmanas att höra av sig till polisen. Polisen eftersöker även bild- och filmmaterial från allmänheten, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Alla typer av iakttagelser kan vara av intresse

Alla typer av iakttagelser kan vara av intresse. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade.

Vill du lämna ett tips eller berätta om en iakttagelse – ring polisen på 114 14 eller gå in på www.polisen.se och ”Tipsa polisen”.

Powered by Labrador CMS