Christopher Oliver, Shiva Behzadnia, Peter Alexandersson och Anna Johansson.

Rekryteringsdagarna expanderar och åker på Sverigeturné

Box ofs rekryteringsträff ”Rekryteringsdagarna” som har arrangerats vid två tillfällen i Västerås blir nu nationell. Tillsammans med branschaktören Jobbeventyret blir ytterligare fyra orter en del av framgångskonceptet. – Det känns både spännande och tillfredsställande att vi nu tillsammans med Jobbeventyret får möjligheten att vidareutveckla och bredda Rekryteringdsagarna, säger Box ofs vd Peter Alexandersson.

Publicerad Senast uppdaterad

Rekryteringsdagarna är en jobbmässa i Västerås som riktar strålkastarljuset på olika branscher. Mässan är ett ypperligt tillfälle för den som söker jobb eller vill byta bana att träffa arbetsgivare och representanter från både större och mindre företag och organisationer. 

Vid två tillfällen, 2023 och 2024, har mässan med stor framgång och deltagande hållits på Hotel Plaza i Västerås. 

Det kommer den fortsätta att göra. Nästa tillfälle blir 1 oktober i Västerås men den får också vingar och kommer att bege sig ut på en turné i Mellansverige under oktober 2024. De orter som kommer att besökas är Karlstad, Uppsala, Eskilstuna och Örebro.

Det blir möjligt tack vare samarbetet med Jobbeventyret, en jobb- och rekryteringsmässa för alla arbetssökande, för de som vill byta arbete och för studenter. 

 Mässan är således en länk mellan arbetskraft och arbetsgivare och ska ge möjlighet att hitta rätt kandidater och rätt kompetens.

 – Vi vill erbjuda både besökare och utställare en lättsam och positiv atmosfär där utställarna också ges möjlighet att nätverkamed varandra, säger Shiva Behzadnia, Anna Johansson och Christopher Oliver på Jobbeventyret AB.

 – Syftet med mässan är att skapa en plattform och en mötesplats där olika aktörer möts under turnén. Näringsliv, regioner, organisationer och myndigheter får en möjlighet att nätverka tillsammans. 

Shiva Behzadnia, vd för Jobbeventyret AB får medhåll av nya samarbetspartnern Box ofs vd Peter Alexandersson:

– Det vi har märkt under de två första upplagorna avRekryteringsdagarna är att det finns ett enormt behov av möteplatser för kvalitativa träffar mellan rekryterare och presumtiviva medarbetare.

Den turnerande jobb- och rekryteringsmässan med nätverkande kommer också att ha ytterligare ett nära samarbete – UF, Ungt Företagande. De kommer att finnas på mässan med ett antal platser och vi hoppas även få till ytterligare samarbete med gymnasieskolan.

Powered by Labrador CMS