VSK är seriesegrare i division I norra och – naturligtvis – även etta på vår lista. Foto: STEFAN LINDGREN/Arkiv

VSK får fortsätta att fira – etta på vår lista

Här lyfter vi fram de tre hetaste sporthändelserna under veckan som gått. Den här veckan toppar VSK Fotboll vår lista efter att säkrad serieseger i Norrettan vilket innebär att laget är klart för Superettan nästa säong.

Publicerad

1. VSK Fotboll

Som solklar etta på veckans lista återfinns VSK Fotboll. Efter en helt fantastisk säsong har man uppfyllt sin målsättning med att vinna serien och ta sig upp i Superettan. Det är ett riktigt lagarbete som tagit VSK tillbaka till landets näst högsta serie. Grönvitt har levererat trots att laget haft en enorm press på sig och det imponerar.

2 VI dam

VI har fått en kanonstart på säsongen. I veckan tog laget sin tredje raka seger sedan Kungälv besegrats med klara 27–22 hemma i Bombardier Arena. Efter sju spelade omgångar parkerar VI på en stark fjärdeplats i tabellen.

3. Khalid Kerchiyev

Västeråsbrottaren Khalid Kerchiyev bjöd på högklassig brottning under Mälarcupen. Han var totalt överlägsen i 77 kg-klassen där han vann alla matcher på teknisk överlägsenhet. Om knappt två veckor representerar VBK-aren det svenska landslaget i U23-VM i Rumänien.

Seriefyra – och listtvåa. VI stormar fram i handbollsligan. Efter sju omgångar ligger laget på en fin fjärde plats i tabellen. Foto: Stefan Lindgren×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2
Powered by Labrador CMS