Från föreställningen Regnbågsskatten av Mer dans åt folket. Till höger verksamhetsledare Amanda Billberg.

Dans och cirkus förenas i föreställning på 4:e teatern

Nu sätts Västerås på skattkartan. Med hjälp av dans- och cirkusföreställningen ”Regnbågsskatten” på 4:e teatern av kulturorganisationen Mer dans åt folket.

Publicerad Senast uppdaterad

Dans och cirkus

Vad: Regnbågsskatten

Plats: 4:e teatern, Culturen

Tid: Fredag 3 maj 17.00–17.40, lördag 4 maj 13.00–13.40 och 15.00–15.40

Vad: En dans- och cirkusupplevelse som tar med publiken på en fartfylld resa. En produktion av Mer dans åt folket.

Biljetter: Köpes här  

Det är en familjeföreställning från 5 år som blandar konstformerna dans, cirkus på kinesisk påle, musik och rim. Föreställningen är producerad med stöd från bland annat Västerås stad och är fritt baserad på den populära barnbokserien om Pirater av Sara Berg och Karin Frimodig.

Jannine Rivel och Amanda Billberg, verksamhetsledare och konstnärliga ledare för Mer dans åt folket, tar med publiken på ett spännande äventyr. 

Tillsammans med ensemblen, som består av två cirkuskonstnärer och en dansare, har de fritt tolkat och iscensatt berättelsen ”Piraterna och regnbågsskatten” av Sara Berg och Karin Frimodig, skriver de i ett pressmeddelande

Jannine Rivel står för koreografi och regi och Amanda Billberg för dramaturgi. 

Mer dans åt folket arbetar för att visa, dela, prata om och producera dans och koreografi med professionella dansare, koreografer och fria kulturutövare för allmänheten och med specifika målgrupper i åtanke.

Powered by Labrador CMS