​Ägarna. Nina Landström och Mats Brokvist på nya More.foto: Helena Andersson Foto: Helena Andersson
​Ägarna. Nina Landström och Mats Brokvist på nya More.foto: Helena Andersson Foto: Helena Andersson

”En samlingsplats för aktiva vuxna”

Nu kommer ännu ett gym till Västerås. Denna lördag 15 oktober slår portarna till More upp på Sigurdsgatan och ägarna Mats Brokvist och Nina Landström, även platschef, säger att More är den första klubben i sitt slag i Västerås.

Publicerad

Vår ambition är att skapa en samlingsplats för aktiva vuxna som söker något mer än ett vanligt gym

– Vår ambition är att skapa en samlingsplats för aktiva vuxna som söker något mer än ett vanligt gym. More är klubben som ger mer oavsett om det handlar om träning, affärer eller socialt umgänge. Som medlem har du möjlighet att sitta och jobba innan du tränar på egen hand, i grupp eller kanske med en av våra personliga tränare, säger Mats Brokvist.

Anläggningen på 750 kvadrat innehåller en gymyta på totalt 450 kvm, konferens, matsal, lounge och behandlingsrum för externa terapeuter.

Foto: Helena Andersson×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2
Foto: Helena Andersson×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2

Mats Brokvist berättar att anläggningen är bemannad dagtid och att man som medlem kan nyttja anläggningen till fullo dygnet runt.

– Du har även förmånen att bjuda med en vän eller affärskollega vid ett tillfälle per vecka. Varför inte passa på att utmana varandra i vår golfsimulator som står till förfogande för våra medlemmar?

På More vill man underlätta för sina medlemmar, förenkla vardagen i ett aktivt liv.

– Har du inte packat din träningsväska så löser vi det problemet, du lånar allt hos oss och givetvis ingår en lånehandduk och hygienprodukter efter ditt träningsbesök. Vill du ha dina egna träningskläder hos oss så väntar de alltid nytvättade på att du ska komma tillbaka.

Foto: Helena Andersson
Foto: Helena Andersson
Powered by Labrador CMS