Spelar på hemmaplan. Pugh Rogefeldt (i mitten) tillsammans med comebackande brodern Ingemar ”Iro” Rogefeldt (t v) och Västeråsbekantingen Hasse Tholin. Foto: Micke Lyander

Helgguiden: Pugh Rogefeldt på hemmaplan och kändisar i fotbollsmatch

Ingen aning om vad du ska göra i helgen? VT vet!

  • Publicerad 12:29, 23 aug 2019

Fredag:

Scensommarpärlor
Plats: Vallby friluftsteater

Föreställningen är en klassisk nummerrevy med en mix av ensemblens egna favoritnummer och där alla de viktiga ingredienserna finns med: humor, sång, allvar och så lite dans såklart. Även söndag.

LÄS MER HÄR!

Konsert: Pugh Rogefeldt
Plats: Västerås officersmäss

Tillsammans med brorsan Iro och västeråsaren Hasse Tholin samt slagverkaren Micke Lyander bjuder Pugh in till stort kalas. Konserten är utomhus så klä dig efter väder!

LÄS MER HÄR!

Parkteater: Allsång med VLT
Plats: Stadsparken

Parkteatern har blivit till en kär och återkommande publiksuccé med ett brett och varierat program. I år erbjuds allt från stand up, teater, allsång till opera.

LÄS MER HÄR!

Lördag:

Festival för matälskare
Plats: Saluhallen, Slakteriet

Ta chansen att njuta av läcker mat från Slakteriets egna restauranger och lokala aktörer. Ett tips: kom med tom mage.

Parkteater: Lindy & bon bon band
Plats: Stadsparken

Parkteatern har blivit till en kär och återkommande publiksuccé med ett brett och varierat program. I år erbjuds allt från stand up, teater, allsång till opera.

Framtidsmatchen
Plats: Solid park arena

Framtidsmatchen är ett samarbete mellan Schysst Framtid och Inte ensam aldrig glömd. Två lag med kändisar från hela Sverige spelar en fotbollsmatch för varje barns rätt att vara barn. Intäkterna från matchen går oavkortat till att arrangera kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar som stärker deras självkänsla. Fritt inträde för barn och ungdomar upp till 18 år.

Tysk afton
Plats: Elektra folkets bio

En tysk afton med film, mat och musik. Det hela börjar med visning av filmen Flykten från DDR och efter det äts det tysk korv (grillad om vädret tillåter) med kartoffel och sauerkraut. Efter film och mat så spelar Jan Daniëls vacker musik på flygel i salong 2.

Söndag:

Rönnby Tigers - Sirius IBK
Plats: Bombardier arena

Träningsmatch för Rönnby Tigers mot Sirius IBK.

Arkeologidagen på Anundshög​​​​​​​
Plats: Anundshög

Stridande vikingar, brödbak över öppen eld, barnens egna utgrävningar och intressanta föredrag. På söndagen är Arkeologidagen på Anundshög här igen.
– Det har blivit till en väldigt fin dag för hela familjen, säger Bengt Wallén från Badelunda hembygsförening.

LÄS MER HÄR!

Parkteater: Sala storband
Plats: Stadsparken

Parkteatern har blivit till en kär och återkommande publiksuccé med ett brett och varierat program. I år erbjuds allt från stand up, teater, allsång till opera.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

SOMMAR

Sätra Brunns sommarkonserter sätter Västmanland på musikkartan

I drygt 15 år har Sätra Brunn bjudit in till fest med sina populära sommarpubar och sin musikunderhållning. I sommar är det dags igen – med en bättre uppslutning av artister än någonsin. Stora namn...onsdag 10/7 20:06

BYGGA NYTT

Experten: Så blir din husdröm verklighet

”Tomten styr vilket hus man kan bygga” Vad ska man tänka på när man ska bygga ett nytt hus? Vad är viktigast och varför har husen i ett kvarter ofta samma färg på fasaden? Experten Lars Morell från Fiskarhedenvillan svarar på dessa frågor...onsdag 20/2 13:47

Ute eller inne – här är årets hustrender enligt experten

Stora eller små fönster? Vilken färg ska fasaden ha? Vilken ytterdörr ska man välja? Tobias Holmberg på Intressanta hus guidar oss igenom hustrenderna för 2019.söndag 17/2 8:09

Västeråsfamiljen byggde sitt drömhus

Här delar de med sig av sina nybyggartips Att hitta sitt drömhus kan vara svårt och ta tid. Familjen Berg/Back valde istället att bygga det själva. Genom att utgå från en planlösning de gillade ritade de om huset så det passar familjens...lördag 16/2 8:53

QUIZ

Nu är musikfesten igång – testa dina Mello-kunskaper

QUIZ: Vad kan du om Västeråsbidragen i Melodifestivalen? 2019 års Mellocirkus har varit igång under några veckor och ikväll kliver Västerås egen Anton Hagman upp på scenen. Under åren har ett antal västeråsare varit med och satt färg på tävlingen, inte...lördag 23/2 20:10

E-TIDNING