Andreas Harnesk blir kvar i Rönnby. Under tisdagen skrev han på ett nytt treårskontrakt med klubben. Foto: STEFAN LINDGREN

Klart – Harnesk fortsätter i Rönnby

Nu är det klart – Rönnby får behålla tränaren Andreas Harnesk under de kommande tre säsongerna. – Det här är ett avstamp i vårt mål att på nytt bli ledande inom svensk innebandy, säger Lena Andgrim från sportgruppen i Rönnby.

Publicerad

Andreas Harnesk kom till Västerås Rönnby som tränare mot slutet av säsongen. Efter det snöpliga slutet på säsongen, där slutspelet ställdes in på grund av coronakrisen, har flera andra klubbar visat intresse för stjärntränarens signatur.

Tidigare har Harnesk blivit årets tränare två gånger, vunnit SM-guld med dam- och herrlag samt slagit poängrekord i båda serierna.

– Även om coronan just nu härjar så har vi ett härligt drag i föreningen just nu. Vi planerar för fullt för en fullspäckad ny säsong där vi kommer göra en resa med många härliga stopp att lagra i minnesbankerna hos spelare, ledare, fans och inte minst hos alla våra samarbetspartners, säger Lena Andgrim.

– Rönnby har från första stund imponerat på mig på och utanför planen för sin familjekänsla och starka kultur att vilja bli bättre. I klubben finns eldsjälar som brinner för laget, det finns kompetenta ledare och ett extremt lovande lag. Det ska bli spännande att se hur långt laget kan nå i framtiden. Med förutsättningarna som finns nu tror jag att Rönnby kommer att bli den bästa platsen att spela innebandy på för en damspelare som vill framåt med sin karriär, säger Andreas Harnesk själv om sin förlängning.

Powered by Labrador CMS