Ghada Zaky driver Galleri SoHo och SoHo Art Shop. Foto: Soho Marknadsföring

Konstmässa för att skapa långsiktiga relationer

Den 16–23 oktober är det dags för Västerås international art fair. En internationell konstmässa med deltagare från olika delar av världen såväl som lokala konstnärer.

Publicerad
Amador Montes ställer ut på Galleri Soho. Foto: Privat

Ghada Zaky som driver Galleri SoHo och SoHo Art Shop berättar att Västerås International Art Fair är tänkt att bygga och etablera en levande plattform i Västerås och skapa långsiktiga relationer med konstnärer, gallerier, konstorganisationer och samlare över hela världen.

– Det vill vi göra genom att presentera konst av hög kvalitet och mångfald av olika medier i ett verkligt och virtuellt utrymme som tillåter ett stort antal människor att besöka vår mässa och lära sig mer om vad vår stad erbjuder.

Sedan Galleri SoHo och SoHo Art Shop startade har de alltid fokuserat på att presentera samtidskonst på internationell nivå och sätta Västerås på konstkartan.

– Vi arbetar aktivt med konstnärer, designers, konstkonsulter och gallerier för att skapa en unik och välblandad samling som vi är stolta att erbjuda våra samlare och besökare.

På utställningen kommer man att kunna se både internationella och lokala konstnärer.

– Vi är glada att i år kunna representera väletablerade konstnärer som Amador Montes, Steve Jensen, Francesca Falli och Soheil Naderi och samtidigt öppna dörrarna för många mycket begåvade lokala konstnärer.

Västerås International Art Fair hålls mellan 16–23 oktober, lördag kl 12–19 och vardagar kl 11–19.

För mer information se: www.gallerisoho.se

Konstverk av Steve Jensen kommer att kunna beskådas. Foto: Privat
Powered by Labrador CMS