Tittarfavoriten Rocco Milovanovic är tillbaka i Farmen. Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4

"Tittarna ville ha mig tillbaka"

Västeråsaren Rocco Milovanovic var en av de stora profilerna i förra säsongen av TV4:s Farmen. I söndagens avsnitt gjorde han comeback. – Tittarna ville ha mig tillbaka, förklarar Rocco sin återkomst.

  • Publicerad 14:28, 4 feb 2019

Under söndagens avsnitt av Farmen chockade Rocco både deltagarna och tittarna när han – helt oväntat – klev in i handlingarna.

Under förra säsongen bjöd västeråsaren på mycket drama. Med sin frispråkighet och sitt ibland hetsiga humör skapade han många minnesvärda situationer i den populära tv-serien.

När Rocco klev in i serien, tillsammans med deltagaren Kim som åkte ut i början av den nuvarande säsongen, möttes de av blandade reaktioner hos de övriga deltagarna.

Till en början bjöds det på kramkalas, men när deltagarna fick prata lite avskilt kom sanningen fram:

– Vi blir ju bara fler och fler. Det går åt fel håll. Det måste rensas på folk, sade Tobias Johansson.

Rocco visade i alla fall stor glädje över att vara tillbaka:

– Det känns jättehäftigt – som att komma till sitt gamla hem i forna Jugoslavien, där man haft både roligt och trevligt och lite tjafs och bråk, sa han i rutan.

För Västerås Tidning förklarar Rocco varför han valde att göra comeback:

– Tittarna ville ha mig tillbaka. Många hade skrivit till TV4 med önskemål om att få se mig i Farmen igen. När jag fick höra det ställde jag upp. Om folk gillar att se mig på tv ställer jag upp, berättar Rocco.

Vad var den stora skillnaden att komma in mitt under en säsong jämfört med förra året när du var med från början?

– Jag tyckte det var mycket roligare förra året, då vi alla kom tillsammans. Då kände man sig hemma från början. Nu hade dom redan varit där och lidit en period när vi kom in.

Hur tycker du själv att du blev mottagen?

– De flesta tog emot mig väl, men sedan fanns det säkert dom som blev skraja och förbannade. De gillar inte konkurrens – och ännu mindre utvilad och fräsch konkurrens.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

SOMMAR

Sätra Brunns sommarkonserter sätter Västmanland på musikkartan

I drygt 15 år har Sätra Brunn bjudit in till fest med sina populära sommarpubar och sin musikunderhållning. I sommar är det dags igen – med en bättre uppslutning av artister än någonsin. Stora namn...onsdag 10/7 20:06

BYGGA NYTT

Experten: Så blir din husdröm verklighet

”Tomten styr vilket hus man kan bygga” Vad ska man tänka på när man ska bygga ett nytt hus? Vad är viktigast och varför har husen i ett kvarter ofta samma färg på fasaden? Experten Lars Morell från Fiskarhedenvillan svarar på dessa frågor...onsdag 20/2 13:47

Ute eller inne – här är årets hustrender enligt experten

Stora eller små fönster? Vilken färg ska fasaden ha? Vilken ytterdörr ska man välja? Tobias Holmberg på Intressanta hus guidar oss igenom hustrenderna för 2019.söndag 17/2 8:09

Västeråsfamiljen byggde sitt drömhus

Här delar de med sig av sina nybyggartips Att hitta sitt drömhus kan vara svårt och ta tid. Familjen Berg/Back valde istället att bygga det själva. Genom att utgå från en planlösning de gillade ritade de om huset så det passar familjens...lördag 16/2 8:53

QUIZ

Nu är musikfesten igång – testa dina Mello-kunskaper

QUIZ: Vad kan du om Västeråsbidragen i Melodifestivalen? 2019 års Mellocirkus har varit igång under några veckor och ikväll kliver Västerås egen Anton Hagman upp på scenen. Under åren har ett antal västeråsare varit med och satt färg på tävlingen, inte...lördag 23/2 20:10

E-TIDNING