Ungdomsfest. Ungdomar mellan 15-18 år kan roa sig på ett tryggt sätt när UF-företaget bjuder in till fest.
Ungdomsfest. Ungdomar mellan 15-18 år kan roa sig på ett tryggt sätt när UF-företaget bjuder in till fest.

UF-företaget säkrar festen för ungdomar

Minnesvärda och säkra fester för ungdomar, det är mottot EuphoriaEvents UF utgår från. ”Det finns ett stort behov av det”

Publicerad

En ny UF-säsong är igång och på Kungsängsgymnasiet i Sala har Casper Nilsson, Wilmer Hedlund och Alfons Palén startat EuphoriaEvents UF.

– Vi är ett eventföretag som anordnar minnesvärda och säkra fester för ungdomar, säger Casper Nilsson som är vd.

Killarna går andra året på ekonomiska programmet och är 17 år gamla. Alfons Palén är ekonomiansvarig och Wilmer Hedlund ansvarar för marknadsföringen, men Casper förtydligar att alla tre hjälps åt med alla bitar.

Hur blev det just EuphoriaEvents UF?

Trion bakom UF-företaget.
Trion bakom UF-företaget.

– I Sala finns det inte så mycket att göra för ungdomar och därför kände vi att det är en bra idé. Det finns ett stort behov av det, säger Casper.

De inledde ett samarbete med nattklubben Gillet 6 och på höstlovet arrangerades den första festen, Neon Night. För ett inträde på 100 kronor fick 15-18-åringar gå på nattklubb med dj, självlysande band och möjlighet att köpa alkoholfria drinkar och snacks.

– Det kom ungefär 200 personer och alla verkade nöjda.

Nästa fest går av stapeln under jullovet, även den på Gillet.

– Det blir ett ganska långt mellanrum mellan den första och andra festen, men efter jullovet vill vi få till kanske tre fester till, säger Casper och fortsätter:

– Vi är mest inriktade på Sala och jag tror att vi kommer att begränsa oss till det. Men om det går jättebra och intresse finns i närliggande städer är vi absolut intresserade av att undersöka den möjligheten.

Powered by Labrador CMS