Chris Kläfford kommer till Köping i april.

Stjärnan inviger den nya arenan som konsertlokal

Köpings Bad & Sport har använts till sportsammanhang sedan invigningen för snart två år sedan, men i vår är det dags att inviga arenan som konsertlokal för första gången när Chris Kläfford och den lokala sångfågeln Mikaela Loord uppträder.

Publicerad

I samarbete med Musikevent anordnar Köpings kommun en konsert med Chris Kläfford och Mikaela Loord. Den 22 april är det dags för att inviga Köpings Bad och Sport som konsertlokal.

– Det ska bli kul att få spela i Köping igen för nu är det flera år sen sist, och denna gång tar jag med hela bandet, säger Chris Kläfford i ett pressmeddelande.

Niklas Hoxell, som är manager för både Chris och Mikaela och ägare av Musikevent, är förväntansfull:

– Detta är första gången som en konsert körs i Köpings Bad och Sport så det blir lite spännande att se hur lokalen kommer fungera som konsertlokal. Vi på Musikevent ser fram emot en stor konsert i nya arenan i samarbete med Köpings kommun.

– Sen att vi då även får Chris Kläfford och hans band först ut är jättekul för oss som management och arrangör. Med oss har vi även lokala artisten Mikaela Loord som kommer öppna konserten den 22 april.

Köpings Bad & Sport inviges för snart två år sedan och är uppskattat av badgäster och fans till Köping Stars och andra sporter. Men hallen har inte använts till så mycket mer än till just sport.

– Vi vill visa upp hallen och testa den så fler kan använda den som en evenemangsarena i framtiden. Det har tidigare saknats i Köping och hela Västra Mälardalen, säger Theres Botold, evenemangssamordnare på Köpings kommun.

Vid konserten kommer ungefär 1 500 platser finnas tillgängliga. Golvet i hallen kan ta emot 1 000 platser och ytterligare 500 platser på läktaren.

– Vi har haft ett bra tryck med föreställningar och event i Forum. Nästan hela kommande vår är fullbokad varje helg med spelningar och föreställningar. Däremot kan vi ta endast ta emot cirka 280 gäster som mest där, så det blir roligt att kunna erbjuda större evenemang framöver, säger Theres Botold, evenemangssamordnare på Köpings kommun.

Biljetter finns tillgängliga via Tickster och Chris Kläfford är taggad att framföra flera nya låtar:

– Det kommer det bli massor med nya låtar från mitt nya album, men det blir också några äldre låtar.

Chris hälsar avslutningsvis:

– Jag ser fram emot att få inviga er nya fina arena KBS och få träffa er alla!

Powered by Labrador CMS