Den ny föreställningen på Västmanlands Teater. Med Bodil Malmberg, William Wahlstedt och Lilly Sundberg.

Ny teater skildrar samtiden

På lilla scen erbjuder Västmanlands Teater just nu föreställningen Samhörighetsakuten som skildrar det väldigt mänskliga och igenkänningsbara i vardagen med snygg och ibland dråplig humor.

Publicerad

Den 23 mars gick den fullsatta premiären av stapeln och sista föreställningen är den 23 april. I Samhörighetsakuten ser vi Bodil Malmberg som tillhör teaterns fasta ensemble, William Wahlstedt och Lilly Sundberg.

– Det är en fantastiskt rolig föreställning som växer fram i process. Regissör och skådespelare formar alltså föreställningen medan de repar – ett lite annorlunda koncept, skriver Västmanlands Teater i ett pressmeddelande.

Regissör är Anna Pettersson som är känd för sina träffsäkra föreställningar som är tydligt kopplade till vår samtid. I just den här föreställningen ingår reflektioner om matpriser, gränsdragningar och tillit som sammanflätas med dans, sång och memes.

– Det här är en föreställning vi tror främst går hem bland en något yngre målgrupp, och förmodligen väldigt uppskattad att uppleva tillsammans sitt unga vuxna barn.

Samhörighetsakuten visas till och med 23 april.

Powered by Labrador CMS