Musikfest på Slakteriet under nationaldagen

Den 6 juni bjuder Saluhallen på Slakterigatan 10 in till ett härligt firande av Sveriges nationaldag. Dagen startar klockan 11.00 och når sin kulmen klockan 17.00 då ingen mindre än Sean Banan intar utomhusscenen för ett fartfyllt uppträdande.

Publicerad
Sean Banan.

Tomas Wickgren, platsutvecklare på Slakteriet, delar entusiastiskt med sig av detaljerna för det kommande evenemanget. 

– Vi har verkligen gått all in för att skapa en oförglömlig dag som passar hela familjen. Från klockan 11.00 till 18.00 kommer vi att ha en rad olika aktiviteter och underhållning på scenen med både Sean Banan och den lokala favoriten Tres Pappas. För att göra dagen ännu mer speciell kommer även den folkkära artisten Jan Johansen att vara med och sjunga för oss och även med oss i nationalsången.

Han fortsätter med att beskriva vad besökarna kan förvänta sig. 

– Förutom underhållningen kommer det att finnas en spännande hantverksmarknad med unika produkter. Dessutom kommer Slakteriets egna skickliga hantverkare och unika butiker att hålla öppet. Besökarna kan också se fram emot att avnjuta riktigt god street food från foodtrucks som Mr Mango, Ribhaus och Happy Banh Mi. I vår restauranghall serveras som alltid läcker mat från våra kockars olika kök, vilket ger våra gäster möjlighet att inta välsmakande måltider under hela dagen.

Avslutningsvis poängterar Tomas Wickgren att evenemanget är öppet för alla och att det inte kostar något att delta. 

– Vi ser verkligen fram emot att skapa en fantastisk atmosfär där alla kan känna sig välkomna att fira Sveriges nationaldag med oss. Det är gratis inträde för alla, så kom och fira med oss för en dag full av glädje och gemenskap!

Powered by Labrador CMS