Ett smakprov på hur den nya butiken på Erikslund ser ut.
Ett smakprov på hur den nya butiken på Erikslund ser ut.

Miljöombyte för Naturkompaniet i Västerås

Flyttar från city till Erikslund till en lokal på hela 1 000 kvadratmeter, vilket gör den till Naturkompaniets största butik i södra Sverige.

Publicerad

Den 24 mars byter Naturkompaniet i Västerås adress, från Västerås city till Erikslund. Med en butiksyta på 1 000 kvadratmeter blir den nya butiken kedjans största i södra Sverige.

– Att byta till ett nytt läge med större lokaler i Västerås känns som helt rätt steg i vår fortsatta satsning på butiksetableringar. Vi kommer nu att kunna erbjuda Västerås med omnejd ett mycket större sortiment än tidigare, då lokalerna ger oss möjligheten till att bredda utbudet avsevärt, säger Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet i ett pressmeddelande.

Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet.
Henrik Hoffman, vd på Naturkompaniet.

Han fortsätter:

– Vi kommer se några helt nya delar i sortimentet som inte hittas i någon av våra andra butiker, detta innefattar bland annat taktält och vikbara kajaker. Ett annat spännande inslag i butiken är att den utrustas med en klättervägg där man kommer kunna testa skor och klätterutrustning. Vi tror också att det nya läget kommer göra oss mer tillgängligt för fler besökare och den stora butiksytan kommer möjliggöra arrangemang av inspirationskvällar och event.

Butiken kommer utöver klättervägg bland annat att utrustas med en stor Fjällrävenavdelning, ett sortiment för uthyrning, en avdelning för vård och reparation samt olika inslag som till exempel en naturbänk för möjlig testning av liggunderlag på ojämnt underlag.

Powered by Labrador CMS