Sara Eklind.

Klart med ny kommunikationsdirektör

Sara Eklind tillträder som Västerås stads nya kommunikationsdirektör.

Publicerad

På måndagen presenterade Västerås stad Sara Eklind som ny kommunikationsdirektör. Hon tillträder sin tjänst i augusti och ersätter då Mats Lindskog som numera är kommunikationsdirektör på SKR, Sveriges Kommuner och Regioner.

Sara Eklind kommer närmast från en tjänst som kommunikations- och digitaliseringschef i Upplands-Bro kommun. Hon har även arbetat med kommunikation och marknadsföring på Stora Enso och Ericsson.

– Sara Eklind blir med sin gedigna erfarenhet av att leda kommunikationsarbete i stora organisationer ett fint tillskott till vårt arbete med att vända staden till invånarna och strategiskt stötta våra verksamheter med kloka kommunikationsval, säger Helene Öhrling, stadsdirektör.

– Jag är glad och hedrad över att få möjligheten, att tillsammans med medarbetare och kollegor få vara en del av Västerås stads spännande utvecklingsresa. Västerås stad har ett komplext uppdrag som ständigt påverkas av förändringar i omvärlden, vilket gör kommunikationsarbetet särskilt intressant och viktigt, säger Sara Eklind.

Powered by Labrador CMS