Kenzo tillsammans med husse och matte Johan och Sophia Eliases.
Kenzo tillsammans med husse och matte Johan och Sophia Eliases.

Katten Kenzo har fått en rivstart på TikTok

Bengalkatten Kenzo lever ett glassigt liv på Tidö-Lindö i Västerås och har fått över 2,3 miljoner visningar på ett TikTok-inlägg.

Publicerad Senast uppdaterad

Fakta: TikTok-stjärnan Kenzo

TikTok-konto: bengalcatkenzo

Namn: Kenzo

Ras: Bengalkatt

Född: 2020

Bor: Tidö-Lindö, Västerås

Yrke: TikTok-stjärna, livsnjutare och Västerås mest kända katt.

TikTok stats: Över 2,3 miljoner visningar på han senast inlägg och 7 000 kommentar från hela världen

Favoritmat: Oxfilé och hummer

Intressen: Gå på promenader, leka apport och göra TikTok-videos

Husse/matte: Johan & Sophia Eliases

För ett år sedan skapades ett TikTok-konto för den karismatiska bengalkatten Kenzo och nu är han en av Västerås egna TikTok-stjärnor.

– Kenzo är en cool katt som lever livet. Han älskar att gå på promenader, leka apport och inte minst äta god mat. Han är en social katt, en riktig stjärna som gärna vill vara i centrum på alla fester. Jorden kretsar inte runt solen utan det är solen som kretsar runt Kenzo, i alla fall enligt honom. Kenzo diggar att kolla på TikTok och startade därför ett konto för ett år sedan, med mål att bli Västerås kändaste katt och få fler visningar på ett inlägg än Västerås kungar av TikTok: Merchsweden, berättar husse Johan Eliases för Västerås Tidning.

Det senaste inlägget trendar just nu på TikTok och har mer än 2,3 miljoner visningar, Kenzo har därmed slagit Merchswedens rekord med 1,9 miljoner visningar på ett inlägg.

– Inlägget har fått global spridning med 7 000 kommentarer från hela världen och han är nu Västerås mest kända katt, säger Johan Eliases.

Kenzo vet att man måste sticka ut ur mängden, något som märks i hans mest virala klipp.

– Inlägget är något provocerande då Kenzo kissar i diskhon och det är inget som han brukar göra utan Kenzo har så klart en stor, lyxig kattlåda som han brukar nyttja. Men är man en stjärna så är man en stjärna…

Hela familjen hjälps åt med Kenzos TikTok-karriär, berättar Johan Eliases.

Bengalkatten Kenzo har blivit TikTok-kändis.
Bengalkatten Kenzo har blivit TikTok-kändis.

– Husse och matte ser Kenzo nu som två slavar där husse Johan är ansvarig för mat och matte Sophia är ansvarig assistent för hans TikTok-kanal. Framtiden ser ljus ut med flera förfrågningar gällande sociala samarbeten och Kenzo har även planer på att börja tävla och ställa upp i kattutställningar med mottot inspirerat från lejonet Zlatan ”Jag kom som en kung, lämnade som en legendar”.

@bengalcatkenzo Pisskatt.. 🤷🏼‍♀️ #stillgoingstrong #fördig #vadfanhänder #bengalcatsoftiktok #katterpåtiktok #foryou #catsinthekitchen #skitkatt ♬ originalljud - Bengalcat Kenzo & Sophia
Powered by Labrador CMS