Mässdag. Få tips om resor, solceller, motion, kök, skor och mycket mer. Allt på Plus 55-dagen den 20 april. Här från förra årets mässa.

En mässa för alla ”fullvuxna” – dags för Plus 55-dagen igen på lördag

Då var det dags igen. Nu på lördag den 20 april dukar Plus 55-dagen upp på Västerås Kongress, en gratismässa arrangerad av Västerås Tidning som vänder sig till dig som är just 55 år eller äldre.

Publicerad

Under dagen kan man få tips och information om så skilda ämnen som resor, motion, vaccination, solceller och glasögon. Det finns förstås även tillfälle att sätta sig en stund och ta en fika i serveringen.

Mathias Såhlin, projektledare, Västerås Tidning, berättar att syftet med dagen är att inspirera till att göra roliga saker.

– Vi vill fånga upp personer som är 55 år eller äldre och ge dem en bra händelse här i staden.

Förra årets mässa var en riktig besökssuccé där många träffade nya och gamla bekanta

Förutom lokala utställare kommer det att ges föreläsningar i Speakers corner.

– Vi kommer bland annat att få besök av Josefine Frankner som berättar om sin tid i Knutby. Och så kommer våra utställare prata om sina tjänster eller produkter.

Dagen är inte bara fylld av intressanta utställare och föredrag utan även ett tillfälle att träffa likasinnade.

– Förra årets mässa var en riktig besökssuccé där många träffade nya och gamla bekanta.

Mathias Såhlin avslutar med att påminna om väskförbudet.

– Tyvärr får man inte längre ha med sig sin väska på större evenemang och det finns inte möjlighet att hänga in den i garderoben. Det enda undantaget är väskor mindre än ett A4-papper samt väskor som behövs av medicinska skäl och skötväskor till medföljande barn. Visitering av väskor kan förekomma.

Skådeplats. Plus 55-dagen äger rum på Västerås Kongress i centrala Västerås.
Powered by Labrador CMS