Viktor Granath lämnar VSK.
Viktor Granath lämnar VSK.

Granath lämnar VSK – klar för allsvensk klubb: ”Evigt tacksam”

Han utsågs till hela Superettans bästa spelare 2022. Nu lämnar skyttekungen och rekordmannen Viktor Granath VSK. Ny adress: allsvenska Halmstads BK.

Publicerad Senast uppdaterad

Jag kommer att följa VSK så ofta jag kan och jag vet att det kommer att blåsa positiva vindar på Iver Arena 2023

På söndagseftermiddagen blev det officiellt att Viktor Granath, som satte ett nytt målrekord i Superettan med sina 24 fullträffar, går vidare i sin fotbollskarriär.

Han kom till VSK från Skövde inför förra säsongen och var med sin målproduktion en starkt bidragande orsak till att sportklubben återigen levererade en stark höst och räddade kontraktet.

Efter säsongen har det varit en hel del rykten om anfallaren. Nu står det klart har VSK nått en överenskommelse som innebär att klubben säljer målsprutan till allsvenska Halmstads BK.

– För ett år sedan kom jag till en klubb som trodde på mig och det är jag evigt tacksam för. Det har varit ett minst sagt speciellt år för mig. Jag kommer att följa VSK så ofta jag kan och jag vet att det kommer att blåsa positiva vindar på Iver Arena 2023, säger Granath till VSK:s hemsida.

VSK-managern Kalle Karlsson:

– Viktor Granaths säsong 2022 i VSK-tröjan kommer den här stan minnas i många år framöver. Han lämnar klubben med våra varmaste lyckönskningar och vi lägger nu all kraft på att hitta en bra ersättare.

Powered by Labrador CMS