Nu blir det spanskt på menyn hos Madame Josepphine. Foto: Josefine Wijkström

Nu blir det spanska smaker på Västeråskrogen Madame Josephine

Efter snart ett år i Italien har Västerås egen Madame Josephine blivit kär i en spanjor. Frankgruppens krog på Slottsgatan byter därmed inriktning till det spanska köket. – Vi kommer servera härliga tapas, spanska charkuterier och paella. Till det erbjuds viner, drinkar och så klart sangria, säger kökschefen Simon Carlsson.

Publicerad

Pizza och pasta har stått i fokus sedan Madame Josephine slog upp sina portar i mars förra året.

Nu blir det nypremiär från 21 februari – med spansk tappning. Krogen förvandlas till en modern restaurang med influenser från hela Spanien.

– Menyn kommer att bytas ofta och luncherna blir medvetna och moderna, med hälsosamma och plantbaserade rätter. Vi serverar härliga tapas, spanska charkuterier och paella. Till det erbjuds fantastiska viner, drinkar och så klart sangria, säger nye kökschefen Simon Carlsson.

– Vi blandar klassiska spanska rätter med innovativa spanska smaker. Det blir små tallrikar med stora smaker, borden ska fyllas med tallrikar. Det är roligt att äta tapas!, säger restaurangchef Janna Gustavsson.

Magnus Odéen är vd för koncernen Let me be Frank där Madame Josephine ingår:

– Nya Madame Josephine inspireras av tapastraditionen och dess förmåga att samla människor. Att äta tapas är perfekt för alla som älskar att ha det bra och njuta av god mat. Lekfullt och helt fritt från regler. Smaka av det som faller dig in. Att äta på Madame Josephine är roligt på ett sätt som en ”vanlig” måltid aldrig är!

Restaurangchefen Janna Gustavsson. Foto: Pressbild
Powered by Labrador CMS