Flera speltillfällen. Ann Petrén och Miriam Aïda i ”Ögonblicket”.

Västmanlands Teaters julklapp – två nya föreställningar av succén ”Ögonblicket”

Musikföreställningen ”Ögonblicket” har gått hem hos västmanlänningarna och publiktrycket har bara vuxit sedan premiären. Därför släpper Västmanlands Teater två helt nya speltillfällen – i mellandagarna.

Publicerad Senast uppdaterad

”Ögonblicket”, med den stjärnspäckade ensemblen Ann Petrén, Eric Bibb, Miriam Aïda och Andreas Kullberg, har blivit en publik- och kritikersuccé skriver Västmanlands Teater i ett pressmeddelande. 

Att få de reaktionerna på något som teatern arbetat fram under flera år känns fantastiskt

Niklas Hjulström

Sedan den 4 november spelas föreställningen på Västmanlands Teaters Stora scen och flera av tillfällena har varit svåra att få biljett till. Teatern svarar nu med att både släppa upp balkongen till samtliga föreställningar, men också med att sätta in två helt nya datum i mellandagarna.

– Det är så roligt att se hur ”Ögonblicket” har mottagits i lokal- och riksmedia, men framförallt av publiken. Beröm och positiva kommentarer har fullkomligt haglat. Att få de reaktionerna på något som teatern arbetat fram under flera år känns fantastiskt, säger Niklas Hjulström, teaterchef på Västmanlands Teater.

Att den etablerade skådespelaren Ann Petrén i sin Västeråscomeback är uppskattad på hemmaplan råder det inget tvivel om och här tar hon sig an en minst sagt komplex rollgestaltning. 

Powered by Labrador CMS