Edvin Törnblom får egen show.

Västeråskändisens parhäst får egen turné – då kommer han till Västerås

Edvin Törnblom sätter upp den egna showen ”Bögen är lös (i magen)” och beger sig ut på turné i höst.

Publicerad

Varje torsdag lyssnar tusentals personer på podden ”Ursäkta” med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. De har även hunnit med en gemensam turné och Törnblom har stöttat Västeråskändisens succéturné. Men nu är det Johanna Nordströms parhäst som får sin egen show i höst.

På torsdagen släpptes nyheten att Edvin Törnblom åker ut på turné med showen ”Bögen är lös (i magen)”. Det beskrivs som en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet.

– Jag skrev en bok men i mitt huvud skrev jag ett manus till min liveshow. Det här är en föreställning som frigör mig som människa, kastar mig ut och får mig att visa vad jag kan för världen. Som outbildad dum 90-talist ger jag svar på livets stora frågor, hälsar Edvin i ett pressmeddelande.

Showen har premiär den 26 oktober på Rival i Stockholm och åker sedan vidare på Sverigeturné. Den 9 december kommer Edvin och showen till Aros Kongress i Västerås.

– Förbered dig på en storslagen show – där humor, drag, musik och dans blandas med ärliga berättelser, Oprahs “Aha! Moments” och Kishti Tomitas “Halleluja-moments”.

Powered by Labrador CMS