E-type och Klara Hammarström är två av artisterna som kommer till Brasseriet under sommarens Cityfestival.

Stjärnspäckat på Brasserie Stadsparken under Cityfestivalen

Brasserie Stadsparken utlovar den största nöjessatsningen någonsin under festivalhelgen.

Publicerad Senast uppdaterad

Brasserie Stadsparken utlovar den största nöjessatsningen någonsin under festivalhelgen.

Den 29 juni till och med 1 juli pågår Västerås Cityfestival och artister som Hov1, Daniela Rathana och Nause står för underhållningen på Mimerscenen på Fiskartorget. Nu står det klart att även Brasserie Stadsparken har bokat in både artister och några av Sveriges bästa coverband.

– Under Västerås Cityfestival bjuder Brasserie Stadsparken in till årets stora sommarfest med stora artister, Sveriges bästa partyband, uteservering och after work. I år välkomnas gästerna till Brasseriets största satsning någonsin, skriver man i ett pressmeddelande.

De bokade artisterna är Klara Hammarström, Nordman och E-Type. Coverbanden är Rydell & Quick, Duo Jag och Assortment.

– Varje dag bjuder vi dessutom på trubadurunderhållning varvat med dj i toppklass som drar i gång stämningen redan vid 17-tiden.

”Suverän underhållning”

Festivalområdet har tre barer, två scener och en total yta på cirka 900 kvadratmeter med en kapacitet om cirka 2 400 gäster per dag.

Ägaren Eddy Estigarribia på Vardagsgruppen AB har höga förhoppningar på årets festivalhelg.

– Festivalen är historiskt en av våra mest besökta dagar under året, och jag hoppas att även denna blir så. Vi ser fram emot att träffa många gäster och lyssna på suverän underhållning, säger han till Västerås Tidning.

Hur har er verksamhet under Cityfestivalen utvecklats de senaste åren?

– Vi har varit med på festivalen under många år, och för varje år har som har gått, har vi utmanat oss att göra bättre och bättre festivalarbete. Vilket vi tycker oss ha klarat av. Detta år tycker jag att vi har lycktas boka en en riktigt bra blandning av artister.

Festivalklara. Brasserie Stadsparken bjuder in till sommarparty med massor av musikunderhållning.Powered by Labrador CMS