Till Västerås. Måns Zelmerlöw och Viktor Norén är de senaste artisterna i raden att presenteras till sommarens uppställning på Västerås Officersmäss.

Eurovisionvinnaren Zelmerlöw och musikalstjärnan Norén till Västerås i sommar

Måns Zelmerlöw och Viktor Norén. Gemensam nämnare: sommarspelningar på Västerås Officersmäss 2024.

Publicerad Senast uppdaterad

Efter förra veckans släpp av Linnea Henriksson, Melissa Horn och Mikkey Dee presenterade Västerås Officersmäss på tisdagen ytterligare två framstående artister till sommarens uppställning.

Sommaren hittills på ”Mässen”

8 juni: Looptroop Rockers och Svenska Akademien 

15 juni: Linnea Henriksson

26 juli: Melissa Horn

3 augusti: Måns Zelmerlöw 

22 augusti: Mikkey Dee 

30 augusti: Viktor Norén 

Biljetter på vasterasofficersmass.se

Efter vinsten i Eurovision Song Contest 2015 med ”Heros” toppade Måns Zelmerlöw listorna i 21 länder och Europaturnén tog honom till slutsålda arenor i 22 storstäder.

Att Zelmerlöw är en publikfavorit råder det inga som helst tvivel om med över 320 miljoner spelningar och flera dubbel och trippel-platina.

– Eurovisonvinnaren står för underhållning i världsklass och det blir garanterat allsång med charmören från Lund. En kanonbokning med en kanonartist på en kanonplats således, jublar arrangören Björn Carlsson. 

Måns Zelmerlöw står på Officersmässens scen lördag 3 augusti.

I slutet av samma månad, 30 för att vara exakt, dyker Viktor Norén upp ute på Hässlö. 

Under denna vår har den svenska publiken fått upptäcka honom som musikalartist under den stora arenaturnén runt Sverige, i morgon torsdag för övrigt i Västerås Arena, med musikalen ”Hair” tillsammans med bland andra Klara Söderberg från First Aid Kit.

Han är även känd från banden Sugarplum Fairy och State of Sound och ”Så mycket bättre” ihop med brodern Gustaf och från brödernas gemensamma program ”Bröderna Noréns underbara resa”.

– Förra året avslutade han och bandet storstilat sommaren på Mässen. Ett gemensamt krav från oss bägge var att han skulle komma tillbaka igen. Hoppas ni blir lika glada som vi! säger Carlsson.

Arrangören Björn Carlsson ser fram emot ännu en konsertsommar på Västerås Officersmäss
Powered by Labrador CMS