Nytt låtsläpp. Stjärnskottet från Hannes Aitman släpper en ny singel idag.

Aitman aktuell med ny singel  – och spelar på hemmaplan i sommar

20-årige Västeråsmusikern släpper nytt – och åker på sommarturné med ett stopp i hemstaden.

Publicerad

Skälbysonen Hannes Aitman fick sitt stora genombrott förra året med countrylåten ”Dying for a name”. I våras kom uppföljaren ”Hopeless nights”.

Hannes Aitman live i sommar

28/6 Västerås, Mälaren Live

12/7 Henån, Slussens Pensionat

26/7 Skövde, Husaren

27/7 Halmstad, Rotundan

10/8 Borås, Bruket i Wiared

7/9 Järvsö, Utefest

11/9 Örebro, Live At Heart

I en intervju med Västerås Tidning tidigare i våras sa han att han är tacksam över att han har nått ut till sin publik efter att ha ”jobbat bakom kulisserna” och inte via några musiktävlingar som många andra.

Det är väldigt organiskt jag har jobbat och det känns äkta. Det är otroligt skönt att slippa kommersen på nåt sätt.

Nu kommer alltså nästa resultat av Aitmans musikskapande. Nya singeln ”Looking Back, Looking Out” är en upptempolåt av rocksnitt, färdigställd i studio med producenten Erik Bernholm och musiker. Lyssna på nya singeln här.

”Den här låten är en blandning av reflektion, ånger, hopp, kärlek och längtan. Om livet på turné och att sakna någon där hemma. Jag skrev den efter min första turné, långa resor och ensamma hotellrum”, säger Hannes Aitman i ett pressmeddelande från sitt bolag Freebird Entertainment.

”Looking Back, Looking Out” är en av de nya låtarna på debutalbumet ”Weak Point” som släpps den 30 augusti och består av elva spår, alla skrivna och producerade av Hannes Aitman. 

I sommar ger sig västeråsaren ut på flera spelningar, bland annat på hemmaplan. Eller snarare hemmavatten när han uppträder på Rederi Mälarstadens flaggskepp M/S Kungsörnen den 28 juni. 

Egen musik och eget sound. 20-årige västeråsaren Hannes Aitman har snabbt nått de stora massorna med sin djupa och mogna röst och unika sound. Nu släppar han ny musik.
Powered by Labrador CMS