Johan Benzeriane i nya lokalerna på Sigurdsgatan 6.

Salladsbaren har öppnat
i Sigurd: ”Föll pladask”

Restaurangen Sallad och sånt har nu öppnat på ännu en plats förutom den redan etablerade på Tunbytorp. Det är i det växande Sigurdsområdet man nu slagit upp portarna.

Publicerad

På Sallad och sånt finns, som namnet antyder, olika sallader som till exempel cesar, rostbiff, vegetariansk och sallad med asiatisk touch. Till salladen serveras hembakat bröd och hemgjorda dressingar. Förutom sallad finns det baguetter av olika slag till exempel med kyckling, rostbiff eller räkor.

Ägaren Johan Benzeriane berättar att så fort han fick se den charmiga lokalen med stora fönster så kände han att det var stället för dem.

Välinrett. Sallad och sånts nya salladsbar i Sigurdsområdet har inretts av ägaren Johan Benzerianes fru Lena.

– Jag hade ju tänkt att öppna några enheter men först kom ju pandemin och sen kom kriget, men vi tittade i alla fall och jag föll pladask. Nu har min fru Lena designat inredningen i lokalen och det har blivit väldigt bra. Det finns även möjlighet att hyra lokalen för olika fester eller företagshappenings.

Han säger att läget är perfekt. Hit kommer redan folk från SJ-sidan, från länsstyrelsen och socialtjänsten.

– Upptagningsområdet är väldigt stort. I sommar kommer vi även att öppna dörren mot Kungsängsgatan och på så sätt nå de boende och de som till exempel cyklar på väg ned mot Lögarängen.

Powered by Labrador CMS