Den äventyrlige katten Bambam är nu tillbaka hos Lisa Linders föräldrar. Foto: Privat

Katten Bambam försvann i april – nu är han återfunnen

Här kommer en solskenshistoria så här i vintermörkret. Katten Bambam som har varit borta sedan i april är nu återfunnen. Detta tack vare ett inlägg på Facebook. – När vi kom hem gick han raka fram till matskålen, berättar Lisa Linder.

Publicerad

Katten Bambam har alltid varit äventyrlig, då och då brukade han försvinna en fem, sex veckor för att sen komma hem, berättar Lisa Linder.

Lisa berättar att katten Bambam, som ägs av hennes föräldrar, plötsligt försvann någon gång i slutet på april för att inte komma tillbaka. Familjen letade både runt hemmet, i Strömsholm och i Irsta och på fler platser därifrån de fått rapporter om att någon iakttagit svarta katter.

– Vi var till och med och tittade på en katt som var påkörd. Efter att ha letat i månader så gav mamma upp och tog bort försäkringen på honom. Tidigare hade ett lodjur tagit en katt för oss och nu trodde vi att samma sak hänt med Bambam, säger Lisa.
Men så kom ett telefonsamtal. Någon som hade sett på Facebook att vi letade berättade att det hade flyttat in en svart katt hos hennes föräldrar.

– Vi åkte dit och det visade sig att det var vår Bambam! Han ville direkt hoppa ner ur famnen han satt i när mamma ropade på honom. Och när vi kom hem gick han raka vägen in och direkt fram till matskålen.

– Vi trodde verkligen inte att vi skulle få se honom igen men det här visar att det finns hopp för de som fortfarande saknar sina älskade djur, avslutar Lisa.

Powered by Labrador CMS