Nominerade till Årets företagare 2020. Erik Behrens från Alfab, Göran Hjälmeby från Intressanta Hus och Jonas Bergström från TB Printsolutions. Foto: Företagarna

De kan bli Årets företagare i Västerås

Här är de tre Västeråsföretagen som har chansen att ta hem titeln Årets företagare i Västerås.

Publicerad

Priset till Årets företagare delas vanligtvis ut under Guldstänk-galan. Men på grund av pandemin har galan fått lov att ställas in för andra året i rad. Därför har även Företagarna, som ligger bakom priset, fått ta fram en ny rutin för att utse vinnarna.

I år presenteras tre finalister som nu juryn ska utvärdera och ska sedan ska en vinnare utses.

De nominerade företagen är:

• TB Printsolutions

TB Printsolutions är ett av Sveriges största och mest moderna tryckerier med 50 anställda. Deras produkter syns överallt – på bussar, i butiker, på mässor. Jonas Bergström leder företaget som med färg, kreativa lösningar och häftiga material får kunderna att nå ut med sina budskap. Som ISO-certifierade inom både miljö och kvalitet strävar TB Printsolutions alltid efter hållbara val och perfekta resultat. Ibland är det faktiskt ytan som räknas.

• Alfab

Alfab har en häftig bredd på sin rull–ande verksamhet – mobilkranar, hästlastbilar och racing. Som generalagent för Liebherr är de marknadsledande på kranar och Erik Behrens fortsätter att utveckla och förädla sitt företag. Deras lyxigt specialinredda hästlastbilar är omåttligt populära och med Alfabs kunniga servicepersonal runt om i Sverige är kunden alltid trygg i sin investering. Och dragningen till hästkrafter märks också på tävlingsbanorna där Alfab tävlar med en McLaren 570S GT4. Bara en sån sak.

• Intressanta Hus

Med nedärvd passion för hustillverkning driver Göran Hjälmeby med familj Intressanta Hus där hög design och hög kvalitet går hand i hand. Idén är att låta arkitekter rita intressanta hus som sticker ut, fabriksproducera, sedan montera och utrusta dem på plats. Med andra ord – kunderna får ovanliga hus till vanliga priser. Intressanta Hus förverkligar deras drömmar med precision, känsla och en stor portion kärlek.

Powered by Labrador CMS