Tony Juhlin i det som ska bli den nya Willys-butiken på Erikslund.

Beskedet till kunderna: Då öppnar Willys igen

Willys har tidigare gått ut med information om att den nya butiken på Erikslund skulle öppna innan jul i år. Det verkar dock bli lite tidigare än så. Enligt ett utskick till sina kunder öppnar de den nya butiken redan nästa vecka. – Nästa onsdag den 2 november kan vi äntligen välkomna våra kunder tillbaka igen och numera hittar du oss på Traversgatan 13, skriver de i utskicket.

Publicerad Senast uppdaterad

I början av juli totalförstördes Willys butik på Erikslund i en stor brand.

Tidigare i höstas gjorde livsmedelskedjan klart med en ny plats på handelsområdet för att kunna öppna igen.

Målsättningen var då att butiken skulle öppna innan jul.

– Jag är väldigt glad och tacksam över att kunna öppna så snart igen, sade Willys etableringschef Heinz Möller i ett pressmeddelande.

Ny adress för Willys på handelsområdet Erikslund blir nu på Traversgatan 13, bredvid järnhandeln Swedol. Butiksytan blir något mindre än den tidigare butiken, men det kommer att bli en fullsortimentsbutik med i stort sett samma erbjudande som tidigare, meddelar företaget i pressmeddelandet.

– Det här blir den snabbaste butiksetablering vi någonsin gjort, säger etableringschef Heinz Möller. Vi har känt ett stort stöd både från kommun, fastighetsägare och inte minst allmänheten och alla våra kunder. Vi är väldigt glada över att kunna komma tillbaka till Erikslund redan innan årsskiftet.

Powered by Labrador CMS