Johanna Andersson, Linnéa Marchente Törnkvist, Emma Ramström, Zahra Wait Warsame och Moa Rydert.

Årets ekonomi- och handelsstudenter korade

Vid Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskolas sedvanliga Afternoon Tea sittning för avgångsklasserna den 2 juni tilldelades studenterna Johanna Andersson, Linnéa Marchente Törnkvist, Emma Ramström, Zahra Wait Warsame och Moa Rydert stipendier. Stipendieutdelarna var representanter från Erikslund Shopping Center, Mälardalens Högskola, och åklagarkammaren i Västerås.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna premiera elever som lyckats lite utöver det vanliga bland alla våra fina ungdomar. Vi är även stolta och glada att MDH och Erikslund Shopping Center vill bidra till att höja statusen ytterligare på våra utbildningar, säger rektor Henrik Pettersson.

Årets Handelselev 2017 - Johanna Andersson (HA14)

Med sin enastående förmåga att presentera produkterbjudanden har årets handelselev visat att hon utvecklats till en fullfjädrad och härligt serviceinriktad säljare. Anställning på samtliga praktikplatser bekräftar hennes unika och kundnära handelskompetens.

Årets elev på Administration, Handel och Varuhantering 2017  - Linnéa Marchente Törnkvist (AHV13)

Med sikte på att en dag få arbeta med sitt stora intresse ”smink och mode”, har eleven plikttroget genomfört sina praktikperioder. På arbetsplatsen, där hon under året varit 12 veckor, har hon visat goda resultat och fått fina omdömen. Lycka till i framtiden!

Årets CEH-ambassadör – Emma Ramström (HA14)

Emma har sedan första terminen på Handelsprogrammet på Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola fungerat som en utmärkt ambassadör för skolan och utbildningen. Hon har självständigt och med andra deltagit på Öppet hus, agerat elevambassadör på gymnasiemässan och utvecklat CEH-andan. Emma är en extraordinär ambassadör för Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola.

Årets ekonomistipendium – Zahra Wait Warsame (EK14B)

Zahra har presterat utomordentligt bra, har hög ambitionsnivå, god samarbetsförmåga och stor analytisk skicklighet. Hon har mycket goda förutsättningar för högre studier, något som särskilt framkommer i hennes gymnasiearbete som håller hög akademisk klass.

Årets juridikstipendium – Moa Rydert (EK14B)

Moa har visat att hon har utomordentliga förutsättningar för att läsa juridik på högskolenivå. Genom ett precist juridiskt språk och nyanserade juridiska analyser har hon i alla juridiska kurser visat en mycket god förmåga att lösa juridiska problem. Vi önskar lycka till i framtiden, och vi är övertygade om att du kommer att bli en framgångsrik juridikstudent och en lysande jurist oavsett vilken juristbana du väljer.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.