Lejvar gjorde comeback när VSK vann

VSK Fotboll tog sin fjärde raka seger på hemmaplan då man vann med 2–1 över Enskede. Karwan Safari gjorde bägge målen för VSK på Solid Park Arena. Ett annat glädjeämne var att Boris Ljevar gjorde comeback på planen efter en lång skadefrånvaro. – Det var jättekul att få spela fotboll och match igen. Jag har varit i full träning i två veckor men det var länge sedan jag spelade match och det var jätteroligt, sa han till klubbens hemsida efter matchen.

Publicerad

Lejvar har haft en lång och tuff skadefrånvaro och förklarar lite närmare hur den tuffa tiden har varit.

– Det är som vanligt, det är frustrerande och jättejobbigt. Nu har vi i och för sig fått ett jättefint rehabrum och då blir man lite mer motiverad, men ändå är det fotboll som man vill spela och självklart har det varit påfrestande mentalt. Nu är jag redo och blickar framåt.

Den pådrivande mittfältaren spelade från start mot Enskede och ger här sin sammanfattning av matchen.

– Det är en jättebra första halvlek där vi har mycket energi. Bollen går på ett och två, ett snabbt spel och vi skapar många bra lägen. Vi gör ett mål men kan göra flera, men en bra första halvlek. I andra halvlek är det sämre, jag kan bara tala för mig själv och jag blev trött. Men så ska det vara, jag har inte spelat fotboll på ett tag. Jag kände att jag inte alls hade samma energi som i första halvlek. Vi löste det tillslut och vi stod där med tre poäng och det är det viktigaste.

Powered by Labrador CMS