Elisabeth Ivars och Patrick Rapp – tar någon av träningsprofilerna hem priset som årets PT? Foto: Maria Oldenstedt/Privat
Elisabeth Ivars och Patrick Rapp – tar någon av träningsprofilerna hem priset som årets PT? Foto: Maria Oldenstedt/Privat

Västeråsare kan utses till årets personliga tränare

Elisabeth Ivars och Patrick Rapp är två av de största träningsprofilerna i Västerås. Båda är nu nominerade till titeln årets PT vid den stora Fitnessfestivalen i Stockholm.

Publicerad

Mellan 30 november och 2 december arrangeras Fitnessfestivalen i Stockholm med tusentals besökare. Under festivalen hålls även en gala på Berns där pristagarna vinner guldhjärtan i olika kategorier.

I kategorin "Årets PT" – personliga tränare – har västeråsarna Elisabeth Ivars från World class och Patrick Rapp från Sport performance center blivit nominerade.

Drivande, välutbildad med förmåga att träna både den lilla individen och den stora mästaren, det är några kriterier för att vinna titeln.

Andra kriterier för att vinna är att personen ska ha goda sociala egenskaper och stå ut i mängden samt att det är ett plus att ha hög synlighet i sociala medier och printmedia.

Ett urval ur Elisabeth Ivars nominering säger att hon har en bra förmåga att se individen och har stor kunskap inom träning och kost. Hon har stor variationsbredd mellan olika övningar i sina pass och utmanar både fysiskt och mentalt.

Patrik Rapps nominering säger bland annat att han har förmågan att motivera då man inte tror att man har några krafter kvar. Patrick sätter kunden i centrum är ödmjuk men ställer krav. Han är otroligt kunnig och seriös.

Flera lokala nomineringar

Årets klubb/gym: Member 24 Kopparlunden

Årets box: Crossfit Walleye

Här röstar du: www.fitnessfestivalen.se

Powered by Labrador CMS