Västeråsare tog hem årets första miljonvinst på Måltipset.
Västeråsare tog hem årets första miljonvinst på Måltipset.

Satsade 10 kronor och vann en miljon

Årets första miljonvinst på Måltipset gick på lördagen ut till en man i Västerås. Han satsade 10 kronor, blev ensam med 8 rätt och vann en miljon kronor.

Publicerad

I lördags vann en man hemmahörande i Västerås en miljon kronor på Måltipset, skriver Svenska Spel i ett pressmeddelande.

För sex år sedan bestämde sig mannen för att satsa 10 kronor per vecka på Måltipset, de fyra raderna á 2,50 kronor tog han helt från huvudet.

– Jag skrev bara ned de sifforna, sen har jag kört på med samma siffror, det var ingen tanke alls bakom det. Jag ville vara med på Måltipset med en liten peng, berättar Västeråsbon.

Och i lördags gick det alltså vägen, när han tog hem årets första miljonvinst på Måltipset.

– Jag såg i söndags att jag fått ett mejl från Svenska Spel där det stod att jag vunnit en högvinst, jag loggade in och där stod att jag vunnit en miljon kronor. Det var en smärre chock.

På Måltipset gäller det att tippa de åtta målrikaste matcherna av 30, blir man ensam med åtta rätt vinner man minst en miljon kronor.

– Det blir att betala av huslånet, det känns fantastiskt att kunna bli skuldfri som pensionär, avslutar miljonvinnaren från Västerås.

Det var Västmanlands läns första miljonvinst på tipsen sedan september förra året. Spelet lämnades in på Maxi Ica Stormarknad Erikslund.

Powered by Labrador CMS