Nystartscafé för nya företagare i Västerås

Den 30 mars arrangerar näringslivsenheten på Västerås stad ett Nystartscafé. En ny satsning för nya företagare eller för den som funderar på att starta företag i Västerås.

Publicerad Senast uppdaterad
Moa Fjäll, näringslivsutvecklare på Invest Västerås.
Moa Fjäll, näringslivsutvecklare på Invest Västerås.

Fakta

Datum & tid: 30 mars kl 17-19

Plats: Skybar, Hotel Plaza

Att starta eget kommer ofta med en hel del frågor och funderingar och många vet inte att det finns stöttning att få. För att göra det enklare kommer därför näringslivsenheten Invest Västerås finas på plats på skybar tillsammans med Nyföretagarcentrum och Almi.

Tillsammans kommer de berätta om vilken hjälp du som företagare kan få i Västerås samt svara på frågor som rör just nyföretagande. Det kan handla om hur du tar fram en hållbar affärsplan eller hur du bäst finansierar din verksamhet.

Man kommer även kunna boka personlig rådgivning på plats med både Almi och Nyföretagarcentrum, som båda stöttar och ger rådgivning till företag.

– Vi vill göra det så enkelt som möjligt för nya företagare i Västerås. Det finns mycket hjälp att få när man är i början av sin nystartsresa och många vet inte var man kan vända sig eller att man kan boka kostnadsfri rådgivning. Genom Nystartscafét gör vi det möjligt för företagaren att ställa sina frågor samt ger dem en första kontakt med Nyföretagarcentrum och Almi, två av de aktörer i Västerås som erbjuder rådgivning kring nyföretagande, säger Moa Fjäll, näringslivsutvecklare på Invest Västerås.

Nystartscafét kommer arrangeras några gånger per år och anmälan görs på investvasteras.se

Powered by Labrador CMS