Game on! Stort event på Steam på senhösten.

Nu checkar spelvärlden in på Steam Hotel: ”Klingar helt rätt med vår passion”

I början av november förvandlas Steam Hotel till en pulserande spelarena.

Publicerad Senast uppdaterad

Det är genom ett samarbete med Red Bull Gibaway, som har med sig Asus Rog, Webhallen och TCL, som Steam Hotel presenterar gamingeventen 1–3 november 2024. Besökare kommer att kunna uppleva en helg fylld med spänning, tävlingar och gemenskap.

Kombinerat med Steam Hotels industriromantiska charm och digitala innovation kommer det här samarbetet klinga helt rätt med Steam Hotels engagemang för unika gästupplevelser

Evenemanget – som riktar sig mot en äldre målgrupp än de klassiska ”lanen” – markerar en helt ny era av underhållning i Västerås enligt tisdagsmorgonens pressmeddelande från hotellet. 

Sonny Petersson, vd Steam Hotel.

”Kombinerat med Steam Hotels industriromantiska charm och digitala innovation kommer det här samarbetet klinga helt rätt med Steam Hotels engagemang för unika gästupplevelser och vår passion för gamingkulturen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en plattform där både lokala och internationella besökare kan samlas för att dela sin kärlek till spelet”, säger Sonny Petersson, vd på Steam Hotel, i pressmeddelandet.

Eventet blir en chans för människor att dyka in i spelvärlden och samtidigt njuta av lyxiga omgivningar.

"Att teama upp med Steam Hotel kring Red Bull Gibaway var ett peppande och väldigt naturligt val för oss. Vi är stora fans av Steam Hotel och vad dom erbjuder sina gäster, tillsammans kommer vi skapa en fantastisk helg för våra besökare", säger Christoffer Söderstjerna, arrangör Red Bull Gibaway.

Steam Hotel erbjuder sedan i våras även en så kallad Gaming Suite. 

”Denna suite är en sammanslagning av modern nördighet och fulländad hotellupplevelse. Utrustad med fem toppmoderna set-ups från Webhallen config och Playstation 5 erbjuder Gaming Suiten en helt ny dimension av underhållning för vuxna spelentusiaster”, skriver hotellet. 

Powered by Labrador CMS