Morgonrapporten: Maskerade män slet till sig väska

★ ONSDAG 1 MARS • Trafikolycka på E18 • Dagens väder: Solig start på mars

Publicerad Senast uppdaterad

God morgon Västerås!

Det har hänt: En ung man i 20-årsåldern blev under tisdagskvällen utsatt för grov stöld av två maskerade män på Haga. De ryckte åt sig en resväska och försvann sedan på cykel. Den drabbade mannen har kunnat ge signalement på männen, men ingen misstänkt är ännu gripen rapporterar P4 Västmanland.

Så blir vädret enligt SMHI: Mars startar med en hel del soligt väder. Några höga molnslöjor kan skymma strålarna. Dagstemperatur 2–6 plusgrader.

Trafikläget: En trafikolycka inträffade strax efter klockan 6.30 vid trafikplats Eriksberg i riktning mot Västerås. En bil har kört in i vajerräcket och det är mycket begränsad framkomlighet.

Guiden – här är ett urval av dagens evenemang i Västerås:

Lunchmusik

Plats: Intiman

Tid: 12.00–ca 13.15

Vad: Mat och underhållning. På scen denna onsdag: Lars Renvall & Mats B Olsson.

Soppteater: Tack och lov att jag finns – en sprakande Kristina

Plats: Västmanlands Teater, Teaterbistron

Tid: 12.00

Vad: En musikalisk poetisk föreställning i det lilla formatet med en skådespelare, två musiker, många instrument och sångstämmor. Vardagslivets sorg och glädje i Kristina Lugns texter. Musik av Benny Andersson, Georg Riedel och Thomas Hertzman.

En folkefiende

Plats: Västmanlands Teater

Tid: 18.00

Vad: Västmanlands Teaters stjärnspäckade uppsättning av Henrik Ibsens klassiker, i regi av Niklas Hjulström. En tät, politisk och högaktuell thriller. Spelas till och med 15 april.

VIK–Tingsryd

Plats: ABB Arena Nord

Tid: 19.00

Vad: Allsvenskan, ishockey, herrar

Svansjön – Nationalbaletten från Kiev

Plats: Konserthuset

Tid: 19.00–21.20

Vad: Tidernas mest populära balettklassiker innehåller alla element som gjort klassisk balett berömd, den förtrollar fortfarande alla som ser den. En sagolik berättelse med överdådig scenografi och dans, och med odödlig musik av Tjajkovskij.

Powered by Labrador CMS