Johanna Nordström.

Klart: Johanna Nordström är en av årets sommarpratare

Västeråsdottern Johanna Nordström har hunnit bocka av flera stora jobb och nu står det klart att hon är en av årets sommarpratare i Sommar i P1.

Publicerad

Hon har vunnit det svenska humorpriset Årets kvinnliga komiker, varit ute på en bejublad och slutsåld soloturné, medverkat i stora produktioner som Bäst i test, Melodifestivalen, Talang och Trevlig Helg samt driver en av landets mest lyssnade poddar tillsammans med parhästen Edvin Törnblom. 

Nu står det klart att Johanna Nordström från Västerås snart kan bocka av ännu ett stort jobb, nämligen som sommarpratare i Sommar i P1.

– Det är en sån stor ära och jag är så glad och stolt över att jag äntligen vågade tacka ja. Det har varit så nervöst och framförallt SVÅRT men jag har min kära producent Michaela Hamilton att tacka för att det till slut blev så fint, skriver Nordström på sitt privata Instagramkonto.

Den 3 juli sänds hennes sommarprat som produceras av Michaela Hamilton, manusförfattare till Netflix-filmen ”En del av dig” som hade premiär den 31 maj.

– Jag ska prata till någon jag saknar och inte hört av mig till på länge, men som jag försökt att nå på olika, lite annorlunda, sätt, säger Johanna Nordström om sitt sommarprat.

Powered by Labrador CMS