Massa mingel. Företagarna trivdes och minglade under premiären av Företagssalongen i höstas. Nu på torsdag den 9 februari är det dags igen på Hotel Plaza.

Företagssalongen växer: ”Överträffade våra förväntningar”

Succépremiär i höstas med över 70 deltagande företag. När Företagssalongen slår upp portarna för den andra upplagan 9 februari överträffas den siffran. ”Vi är fantastiskt glada över det ökade intresset”, säger Peter Wadelius, projektledare hos arrangerande Box of.

Publicerad
Projektledaren Peter Wadelius från arrangerande Box of.

Företagssalongen är en ny mötesplats för näringslivet i Västerås.

Premiärupplagan hölls på Hotel Plaza i höstas.

Det blev en lyckad start.

– Det överträffade verkligen alla våra förväntningar. En väldigt bra lokal, mycket bra uppslutning och de utställande företagen var nöjda, säger Peter Wadelius.

Nu är det dags igen. Arenan är densamma när business to business-eventet nu får sin fortsättning.

Och redan nu står det klart att siffran på över 70 företag från höstens Företagssalongen kommer att överträffas.

– Vi är fantastiskt glada över det ökade intresset. Det visar på att företagen är angelägna att få nätverka och skapa nya relationer, säger Peter Wadelius.

Upplägget är detsamma med flera beståndsdelar där huvudingrediensen är själva nätverkandet, kryddat med föreläsningar och givetvis en AW.

– Det var ett uppskattat inslag senast att avsluta med AW i Lobbybaren och uppe i Skybar.

I år hålls även en förträff hos Företagssalong-nykomlingen Ikea.

– Där får utställare och föreläsare chans att träffas innan och få lite nyttig information om hur Företagssalongen är upplagd.

Peter Wadelius är övertygad om att konceptet för det lokala näringslivet är här för att stanna.

– Vi märker att intresset kring Företagssalongen sprider sig hela tiden. Vi är otroligt stolta och glada över att näringslivet har visat att det här är något de vill vara med på och sluter upp kring.

Powered by Labrador CMS