Tony Pernand och Henrik Nyman.

Företag expanderar – öppnar nytt lager

Imero Stål & Metall AB öppnar ett nytt lager i Västerås för att kunna utöka sitt utbud och bli en mer komplett leverantör.

Publicerad

Sedan i höstas ingår Imero Stål & Metall i Handelsstålsgruppen i Sverige, vilket har bidragit till att man har kunnat ta nästa steg; att bredda sitt sortiment och erbjuda den lokala marknaden i Västerås-regionen en mer komplett lösning. Företaget har mångårig erfarenhet av rostfritt och metaller och erbjuder plåt, rör, stång och profiler.

Imero Stål & Metall växer på flera sätt och har den senaste tiden rekryterat lagerpersonal och säljare både till den befintliga verksamheten och till den nya verksamheten, som ligger i fastigheten intill vid Ringborregatan i Västerås, skriver man i ett pressmeddelande.

– Med vår nya ägare ser vi väldigt ljust på framtiden och den satsning som vi nu gör hoppas vi ska ge stora synergier och utveckla vårt företag, säger vd Jonas Aktanius.

Lagerchefen för det nya stållagret, Henrik Nyman, är i full färd med att finslipa layout och flöden för det nya lagret medan försäljningsansvarig, Tony Pernand, redan är full gång med att etablera nya kunder.

– Det verkar som att behovet av en lokal aktör som kan erbjuda stål och en hög, kundnära servicenivå är stort. Detta har mottagits väldigt positivt av kunderna. Vi ser verkligen en rivstart, berättar Tony Pernand.

Powered by Labrador CMS