Ny tidningsform under produktion. Denna vecka lanserar Västerås Tidning nytt utseende på sidorna – men innehållet är detsamma; lokala nyheter och underhållning. Jonas Bergkvist, Michaela Ericzén och Jonas Edberg är några av de medarbetare som svarar för produktionen. Foto: Klas Johansson

Nu firar Västerås Tidning 30 år – med nyformad dress

Västerås Tidning jubilerar – med en ny design på sidorna! Vi blir tydligare och gladare – för dig som älskar gratis nyheter och underhållning.

Publicerad

Västerås Tidning firar i år 30 år och varje vecka levererar vi nyheter, underhållning och bilagor till samtliga hushåll i Västerås. Helt gratis för dig som läsare, eftersom vår tidning också är fylld med intressanta erbjudanden från annonsörer.

Den här veckan ser dock tidningen lite annorlunda ut.

– Vi jobbar ständigt med att utveckla produkten. När det gäller Innehållet gör vi ständigt små justeringarna, allt för att säkerställa att produkten hänger med i tiden. Det handlar om att vara aktuell. Men när det gäller utseendet har papperstidningen varit oförändrat under en lång tid. Det tyckte vi nu att det var läge att ändra på. Därför har vi under en tid arbetat med att ta fram ett nytt – lite piggare och lite modernare utseendet. Och nu är vi framme vid lanseringen. Jag hoppas ni gillar det!, säger Jonas Edberg, chefredaktör och ansvarig utgivare på Västerås Tidning.

Har ni ännu inte fått tidningen i brevlådan kan ni läsa den nydesignade tidningen via dator, platta eller mobil genom att klicka på den här länken.

Powered by Labrador CMS