Slutar. VSK:s klubbchef Patrik Lundstedt lämnar sitt uppdrag.

VSK:s klubbchef avgår: ”Gått ut över min familj”

Avslutar på egen begäran sitt uppdrag i VSK Fotboll, meddelar klubben via sin hemsida på måndagen

Publicerad Senast uppdaterad

Patrik Lundstedt tillträdde som klubbchef i augusti förra året. Han avslutar nu på egen begäran sitt uppdrag, skriver VSK Fotboll på sin hemsida.

– Klubbens styrelse har känt till detta en tid och har vidtagit de åtgärder som behövs för att parera det inträffade, säger klubbens ordförande Magnus Breitholtz till vskfotboll.nu.

Patrik Lundstedt säger: 

– Mitt hårda fokus på klubben och arbetet som krävts har dessvärre gått ut över min familj och jag känner nu att jag måste hitta bättre balans i mitt liv.

För VSK Fotbolls del innebär avhoppet att en rad åtgärder har vidtagits av styrelsen. 

– För att lösa det korta perspektivet har ett flertal nyanställningar gjorts. Profilerna på dessa anställningar har varit mot att kunna ta över olika delar av klubbchefsjobbet, säger Breitholtz vidare till hemsidan.

– Med dessa personer som redan är på plats är vi i styrelsen helt trygga med att den utvecklingsresa som klubben just nu genomgår kan fortsätta med oförminskad fart och med bibehållet fokus. Vi kommer löpande presentera dessa anställningar. 

Under uppsägningstiden kommer Patrik Lundstedt att vara engagerad med marknadsarbete i klubben.

– Nu är det dags för mig att gå vidare och jag vill avsluta med att säga att det har varit en fantastisk resa tillsammans med alla underbara grönvita människor som finns därute, säger Lundstedt till hemsidan.

Powered by Labrador CMS