Nytt VSK-jubel. Grönvitt stormar fram i Superettan. Den sjätte raka segern kunde räknas in på söndagen inför hemmafansen.
Nytt VSK-jubel. Grönvitt stormar fram i Superettan. Den sjätte raka segern kunde räknas in på söndagen inför hemmafansen.

VSK upp i serietopp efter sjätte raka segern 

VSK verkar ostoppbara i Superettan för tillfället. Den sjätte raka segern kunde räknas in via 1–0 hemma mot Gefle på söndagseftermiddagen. Patric Åslund matchhjälte inför drygt 4 000 åskådare och nu toppar VSK en haltande tabell.

Publicerad Senast uppdaterad

VSK stormar fram i Superettan och vägrar förlora.

Den sanslösa grönvita formen är intakt och det här var sjunde matchen utan förlust, varav den sjätte raka segern.

VSK tog tag i taktpinnen direkt. Helt följdriktigt kom också ledningsmålet i mitten av den första halvleken. Det var Patrik Åslund som fick spräcka sin målnolla med ett nickmål efter hörna i den 25:e minuten.

Åslund som kom tillbaka till Sportklubben till den här säsongen efter att varit utlånad till Motala i divison 1. Återkomsten har varit minst sagt lyckad då Åslund startat 13 av 16 matcher.

VSK höll sedan undan i den andra halvleken som blev mållös och nervkittlande. VSK hade chansen att punktera tillställningen på straff med en kvart kvar men Geflemålvakten Robin Wallinder stod för en svettig räddning på Daniel Asks straffspark.  

I och med segern tar VSK steget upp i toppen av tabellen.

Tabelltvåan Utsikten har chansen att ta tillbaka serieledningen i morgon måndag när man tar emot Helsingborg.

Powered by Labrador CMS