VIK-tränaren Thomas Paananen och sportchefen Patrik Zetterberg njöt av fansens hyllningar i samband med att avancemanget till Allsvenskan firades. Nu är det klart att båda fortsätter i klubben. Foto: Jonas Edberg

VIK förlänger med Zetterberg

Under tisdagskvällen offentliggjorde VIK hockey att klubben förlänger med Patrik Zetterberg. Sportchefen, som var med och förde klubben tillbaka till Allsvenskan, har skrivit på ett nytt treårskontrakt.

Publicerad

– Det känns fantastiskt roligt att klubben vill ha med mig i det fortsatta arbetet. Vi gjorde ett stort jobb förra säsongen och det känns kul att få förtroende att vara ansvarig för de kommande tre åren. Det känns otroligt motiverande att föreningen tror på mig så mycket, säger Zetterberg till klubbens hemsida.

Efter avancemanget är han förväntansfull på den kommande säsongen.

– Förra året var lärorikt både för mig personligen och som ledare inom hockeyn. Det ska bli kul att få chansen på ännu en högre nivå.

Klubbchef Mats Brokvist kommenterar avtalet så här:

– Vi strävar efter att få kontinuitet och långsiktighet med både vår personal och våra partners. Att få ha Zäta kvar blir en trygghet för hela föreningen. Vi vill att Zäta ska fortsätta bygga vår sportsliga satsning och vi vill ge honom tid till det.Den gångna säsongen gick han från ett blankt papper till att hitta en trupp som till slut gick hela vägen upp i Hockeyallsvenskan. Zäta har gjort ett väldigt bra jobb med små resurser och medel. Han är också en person som bidrar med energi, kraft, gemenskap och till en härlig stämning i hela föreningen.

Powered by Labrador CMS