Simon Jansson jublar vid ett av sina fem mål mot Frillesås Foto: STEFAN LINDGREN×1 / 3Visa bildtextBild 1 av 3

Storseger för VSK – besegrade Frillesås med 11–2

VSK Bandy är åter tillbaka på vinstspåret. Grönvitt hade inga som helst problem med att vinna över jumbon Frillesås som gästade ABB Arena under söndagen. 11–2 skrevs segersiffrorna till efter bland annat fem mål av Simon Jansson.

Efter förlusten mot Vänersborg i den senaste omgången var det ett laddat VSK som tog sig ann nykomlingen Frillesås. Grönvitt tryckte på från start och lät inte gästerna få någon tid att bygga upp något eget spel. I den 10:e minuten kunde Tobias Holmberg sätta 1–0 till VSK och sedan rullade mål in i ett snabbt tempo. 18 minuter senare stod det 5–0 på resultattavlan och strax innan halvtidsvilan spädde Simon Jansson på till 6–0 med sitt tredje mål i matchen.

I andra halvlek fortsatte VSK att ösa på i offensiven. I matchens 49:e minut gjorde Joel Engström 7–0. Grönvitt gjorde ytterligare fyra mål i halvlek, Simon Jansson stod för två av dem och slutade på fem gjorda mål mot Frillesås. Slutresultat blev 11–2 till VSK och siffrorna kunde ha varit betydligt större denna afton.

Matchfakta, Elitserien

VSK Bandy Herr – Frillesås BK 11-2 (6-0)

11’ 1-0 – Tobias Holmberg (Jesper Hermansson) Hörna
19’ 2-0 – Simon Jansson (Joel Engström)
22’ 3-0 – Simon Jansson (Simon Folkesson)
24’ 4-0 – Tobias Holmberg (Ted Bergström)
25’ TIMEOUT – Frillesås BK
29’ 5-0 – Martin Landström (Ted Bergström) Hörna
43’ 6-0 – Simon Jansson (Martin Landström)
50’ 7-0 – Joel Engström (Simon Jansson)
58’ 8-0 – Simon Jansson (Tobias Holmberg)
61’ 8-1 – Fredrik Brandin (Olle Hultqvist) Frislag
71’ 9-1 – Simon Jansson (Mikael Olsson)
74’ 9-2 – Johan Grahn (Fredrik Brandin)
83’ 10-2 – Martin Landström
11-2 – Robin Andersson