Eddie är frontperson för Hamburgeriet som efter nyår expanderar och öppnar i Kopparlunden.
Eddie är frontperson för Hamburgeriet som efter nyår expanderar och öppnar i Kopparlunden.

Hamburgeriet öppnar i Kopparlunden

Hamburgeriet inne i Ica Vallbys butik har gjort succé sedan de öppnade för två år sedan. Nu är det dags för version 2.0. Efter nyår etablerar de sin första fristående hamburgeria som kommer att ligga i Kopparlunden. – Vi kommer arbeta med det nya namnet HMBRGT, men ta med oss samma känsla och hjärta från Hamburgeriet på Vallby, skriver man på sin Facebooksida.

Publicerad
Daniel Özer. Foto: Josefine Wijkström
Daniel Özer. Foto: Josefine Wijkström

I botten av Castellums nya fastighet som byggs i Kopparlunden kommer den nya 200 kvadratmeter stora hamburgerian att ligga.

– Vi känner att vi har vuxit ur kostymen och att vi på något sätt även är skyldiga västeråsarna det här, säger Daniel Özer, Ica-handlare samt initiativtagare till Hamburgeriet.

I hamburgerian kommer gästerna att kunna äta Hamburgeriets populära hamburgare. Dessutom kommer restaurangen att servera egentillverkad glass och milkshake, lokala bakelser och lokalt kaffe.

– I sortimentet kommer vi även att ha lokalt bryggd lättöl, berättar Özer.

Restaurangens inredning kommer att andas Kopparlunden, med betong, tegel, och ljusa träslag.

En annan tjänst som kommer att finnas är att kunderna ska kunna beställa varor från Ica Vallby och få dem levererade till HMBRGT.

– Våra kunder ska kunna komma och äta våra burgare och samtidigt få med sig sina matvaror. Vi hoppas det ska underlätta vardagen för våra kunder, säger Daniel Özer.

Powered by Labrador CMS