Niclas Eklund inledde målskyttet för Hallsta i matchen mot Arvika. Foto: Stefan Lindgren

Fortsatt tungt för IBK Hallsta – förlorade mot nästjumbon

IBK Hallsta har det tungt i inledningen av årets serie. I lördagens hemmamatch i division 1 västra fick man se sig besegrade av nästjumbon Arvika som lämnade Nibblehallen med en 6–4-seger.

IBK Hallsta inledde visserligen målskyttet genom lurige Niclas Eklund. Men sedan var det Arvika som dominerade i målprotokollet. Genom två snabba mål direkt efter Hallstas ledningsmål gick man till periodvila med en 2–1-ledning.

I den andra perioden spädde gästerna på med ytterligare två kassar fram till 4–1.

I tredje perioden försökte Hallsta att jaga ikapp och var endast ett mål ifrån när Samuel Mylläri tryckte in Hallstas fjärde mål för dagen. Men Arvika fick sista ordet då Christoffer Nilsson satte spiken i Hallstakistan med sitt 6–4-mål.