Bengt Kyllinge från Ransta under sin dejt med Helena i premiärprogrammet av Första dejten som sänds i SVT ikväll. Foto: SVT

Ikväll dejtar Ransta-Bengt i SVT

Kärlek vid första ögonkastet – är det möjligt? I tv-programmet Första dejten på SVT tog singeln och artisten Bengt Kyllinge från Ransta chansen att hitta kärleken. Ikväll kan ni se hur det gick.

Publicerad

Programmet är uppbyggt som ett vanligt restaurangbesök. Under en och en halv timme fick Bengt Kyllinge träffa sin dejt Helena.

– I restaurangen fanns ytterligare tre par som också gjorde sin första dejt och tydligen fanns det över trettio kameror runt om. Men jag såg bara tre, de andra var gömda lite överallt.

Ranstaartisten såg reklam för programmet på Facebook för ungefär ett år sen och beslutade sig för att ansöka.

– Jag är ju singel, så jag kan göra som jag vill. Jag skickade in en 40 sekunder lång filmsnutt och blev sedan kallad till intervjuer.

Programmet spelades in i våras och genom grundliga frågor och personlighetstest matchades Bengt Kyllinge ihop med en hemlig person som han sedan fick dejta.

– Det var som en helt vanlig dejt. Jag jobbar ju med underhållning där jag bland annat pratar genus så jag tänkte att vi naturligtvis skulle dela på notan. Men nu var det så att Helena fyllde år, så därför bjöd jag henne.

Hur dejten gick avslöjas i programmet som sänds ikväll klockan 21.00 på SVT1.

Bengt Kyllinge söker kärleken i SVT:s program Första dejten ikväll. Foto: David Roxendal
Powered by Labrador CMS