Ny hotellchef. Emma Keenan blir ny direktör för Comfort hotel i Västerås.

Hon blir ny direktör för Comfort hotel: "Lite nervöst"

Nu är det klart – det blir Emma Keenan som tillträder som ny vd och hotelldirektör för Comfort Hotel Västerås. – Jag ser fram emot denna resa med mitt fantastiska team på Comfort Hotel Västerås. Sen är jag lite nervös inför den nya tjänsten men det tycker jag att man ska vara, säger Emma Keenan.

Emma har lång erfarenhet från hotellbranschen och sedan hotellets öppning 2017 har hon varit barception manager på hotellet. Under pandemin har Emma tagit ett extra stort ansvar för flera avdelningar.

Tillsammans med teamet har hon satt hotellet på kartan för ortsbefolkningen men också för besökande.

– Det är fantastiskt att se medarbetare växa och utvecklas genom att ta stort ägarskap på det sätt som Emma gjort. Hennes mod, nyfikenhet och energi är egenskaper som bidrar för att tillsammans med teamet lyfta hotellet uppåt och framåt. Jag ser så fram emot att fortsätta följa hennes utveckling i sin nya roll, säger Pernilla Bergendahl, driftsdirektör för Comfort hotel i Sverige.

– Jag älskar att jobba på det här hotellet med alla gäster och mitt fina team. Sen vill jag tacka Pernilla för förtroendet och min tidigare direktör Fredrik Elfgren för en bra grund, säger Emma Keenan.

Comfort hotel i Västerås har 6 våningar, 149 hotellrum en stor lobby med barception och ett gym. Med centralstationen som närmsta granne är hotellet beläget ett stenkast från Västerås citykärna med bra restaurangutbud och butiker, några få minuters promenad från Vasaparken.

Comfort Hotel Västerås. Foto: Jonas Edberg
Powered by Labrador CMS