Alejandro ”Ale” Samayoa. Foto: Avig Kazanjian

"Är hemmet okej, då kan jag resa hur mycket som helst"

Mitt i city bor den välkände Dj:en Alejandro ”Ale” Samayoa i en varmt och fantasifullt inredd lägenhet på 120 kvadrat.

Alejandro reser vanligtvis världen runt och uppträder i cirka 3-4 länder i månaden, men nu i coronatider blir det av förklarliga skäl inte några utlandsresor.

Inredningen i hans rymliga lägenhet är väldigt detaljerad med mycket konst och smådetaljer. Han vill att inredningen ska väcka nyfikenhet hos besökaren och han säger att han har ett otroligt öga för detaljer.

– Det ska kännas varmt och mysigt när man kommer till mig.

Många av hans fynd är hittade i secondhandbutiker.

– Både när jag är på andra orter i Sverige och när jag är utomlands så frågar jag alltid om var jag kan hitta marknader och jag har fyndat i både Tallinn, Budapest och Wien.

Alejandro säger att han älskar handgjord konst.

– Jag verkligen älskar det, att hitta något verkligen speciellt som inte alla kan få tag på, det gillar jag.

Hans hem är mycket viktigt för honom.

– Eftersom jag reser så mycket är hemmet väldigt viktigt för mig. Det är viktigt att ha en stark grund och att jag vet att hemmet är ok, sen kan jag resa hur mycket som helst, då trivs jag.

Alejandro berättar att allt man ser i lägenheten representerar honom och att han är selektiv, lika selektiv som när det gäller sitt klädval.

– Det ligger väldigt mycket känslor i alla mina saker, jag minns när jag köpte dem, vad jag gjorde på den tiden, hur året var.

Västerås city ligger honom varmt om hjärtat, han säger att han älskar Västerås city men att han tycket att det är lite tråkigt att många småbutiker har försvunnit.

– Förut kunde man hitta mycket mer unikt i butikerna. Samtidigt så älskar alla mina besökare som kommer hit Västerås. Jag har en dröm om att Västerås ska bli en destination som många vill besöka. Västerås har så mycket potential.

Se bilderna från DJ Ales centrala lägenhet

Foto: Avig Kazanjian×1 / 5Visa bildtextBild 1 av 5

Jag har en dröm om att Västerås ska bli en destination som många vill besöka. Västerås har så mycket potential

►►► Klicka här för att läsa hela bilagan.

Powered by Labrador CMS