VSK Bandy nollade Sirius

VSK Bandy är fortsatt obesegrade i årets Elitserie. Ikväll kom den fjärde raka segern då VSK vann över Sirius med 5–0 på Studenternas IP i Uppsala.

Publicerad

VSK fortsätter att övertyga i inledningen av Elitserien. I kvällens match mot Sirius inledde Mikael Olsson målskyttet för Grönvitt efter 8.52 i första halvlek. Tio minuter senare utökade lagkaptenen Magnus Joneby ledningen till 2–0. VSK skulle även hinna med att göra 3–0 innan halvleken var över. Sist på bollen var Ted Bergström, framspelningen stod Simon Jansson för som för övrigt gjorde sin första match efter skadefrånvaron.

VSK fick en smakstart på andra halvlek då Ted Bergström gjorde 4–0 direkt i inledning. I den 74:e matchminuten var det dags för Simon Jansson att sätta dit 5–0 som även blev slutresultatet i matchen.

På torsdag väntar Sandviken på hemmaplan för VSK:s del. Ett Sandviken som ikväll besegrade Tillberga med 13–3.

MATCHFAKTA

Sirius – VSK Bandy 0–5 (0–3, 0–2)Målskyttar VSK Bandy: Ted Bergström 2, Mikael Olsson, Magnus Joneby, Simon Jansson